Riiber foto

Bestilling

Du kan enten bestille ved å trykke på "kjøp"-knappene på produktsidene og så gå til handlevognen og sende denne til meg eller du kan sende meg en epost. Ordrene behandles manuelt av meg og jeg vil sende deg en bekreftelse med betalingsinnformasjon så raskt som mulig. Du vil motta denne senest neste virkedag. Jeg tar forbehold om at en vare kan være utsolgt.

Betaling

Følgende betalingsmåter er tilgjengelig:

Porto

For tiden fri frakt på ordre over 300 kroner. Ellers belastes porto med kr 29,-.

Leveringstid

Jeg sender varene så raskt som mulig, vanligvis innen 24 timer på virkedager. Ved forskuddsbetaling sendes varen med en gang pengene er kommet inn på konto. Jeg sender med A-post alik at du som regel har varene 1-2 dager etter at jeg sender dem.

Angrerett

For forbrukerkjøp gis 14 dagers returrett i henhold til angrefristloven. Dette betinger at varen returneres i samme stand som du mottok den. Returporto må du betale selv. Nærmere opplysninger om angrerett finner du på angrefristskjemaet som legges ved sendingen eller hos Forbrukerrådet.

Garanti/reklamasjon

Jeg prøver å selge produkter av høy kvalitet, men feil kan oppstå. Jeg følger her forbrukerkjøpslovens bestemmelser og gir 2 års reklamasjonsrett. Kontakt meg på epost hvis en feil oppstår så ordner jeg opp i det.

Hva sier tidligere kunder?

Se tilbakemeldinger fra kunder på nettstedet foto.no.

Hjem Kjøp Tips Kontakt Om meg Følg meg på twitter