Riiber foto

Om meg

Bård Riiber bildeMitt navn er Bård Riiber og jeg har vært amatørfotograf i over 35 år. Jeg driver firmaet Riiber Software som har spesialisert seg på programvare for håndtering av digitale fotos. Mitt hovedprodukt er PixFiler Fotoarkiv, et program for å organisere digitale fotos. Jeg lager også PixGPS som er et program man kan bruke for å legge inn lengde og breddegrad i bildefilene (krever en GPS-mottaker).

I tillegg til programvare driver jeg også med salg av fotofiltre og litt annet kameratilbehør. Jeg driver med dette i liten skala hjemmefra (enmannsfirma) og har derfor ingen utgifter til lokaler eller lønninger (bortsett fra meg selv). Det jeg sparer prøver jeg å la komme kundene til gode i form av gunstige priser.

Alle filtre jeg selger er selvfølgelig ekte varer. Jeg satser på kvalitetsprodukter og selger ingen produkter jeg ikke kunne tenkt meg å bruke selv. Jeg har kjøpt og testet en del rimelige filtere, men har bestemt meg for å ikke selge slikt. Det blir for dårlig.Riiber foto

Riiber foto er en avdeling av Riiber Software og er registrert i Brønnøysundsregistrene under dette navnet med org.nr. 981559304. Det er registrert i Merverdiavgiftsregisteret og jeg sender med faktura med spesifisert merverdiavgift slik at firmaer kan trekke fra denne.

Hjem Kjøpsinformasjon Tips Kontakt Om meg Følg meg på twitter